Voortgang bijhouden

Gebruik de voortgangsmeter om bij te houden waar je bent terwijl je aan je project werkt. De voortgang kun je bijhouden als horizontal toerenteller, verticale toerenteller of diagonale toerenteller.

Opmerking: Deze functie is op dit moment nog niet beschikbaar voor borduren. Werk is gaande achter de schermen om dit ook voor borduren mogelijk te maken, waarbij je op een vakje klikt om het af te strepen (een keer klikken maakt het vakje donker, nog een keer klikken laat het weer oplichten, nog een keer klikken maakt het opnieuw donker, etc.)

Richting

Klik op "Wijzigen" om de richting van de toerenteller te wijzigen.

Helderheid

De helderheid kun je instellen door op "Wijzigen" te klikken en daarna op "Helderheid" te klikken.

Op het "Voortgang" tabblad kun je eventueel ook aanpassen welke toeren donker worden gemaakt (toeren nog te doen, toeren afgerond, alles behalve de huidige toer, of deze functie in zijn geheel uitschakelen).

Gedeelde charts

Wanneer je je chart hebt gedeeld met andere gebruikers, dan heeft ieder persoon met wie je je chart deelt zijn of haar eigen instellingen voor de voortgangsmeter. Deze instellingen en de voortgangspositie van de voortgang worden niet gedeeld en worden per gebruiker apart bewaard.

Tip

Tip: Ontwerp je chart op je computer, bewaar het in je account en login vanaf je tablet om de toerenteller te gebruiken.

What does it look like?