App (Android en IOS)

Je kunt Stitch Fiddle gebruiken op je telefoon, tablet en computer (Windows, Mac, Linux), allemaal tegelijkertijd. Login met hetzelfde account om je bestanden automatisch te synchroniseren met elkaar. Je hoeft niets te installeren, ga naar www.StitchFiddle.com en je kunt gelijk beginnen.

Alle functies zijn ook beschikbaar op tablets en telefoons, met uitzondering van het ontwerpen van vrije vorm haakpatronen.

Stitch Fiddle app