App (Android en IOS)

Je kunt Stitch Fiddle gebruiken op je telefoon, tablet en computer (Windows, Mac, Linux), allemaal tegelijkertijd. Login met hetzelfde account om je bestanden automatisch te synchroniseren met elkaar. Je hoeft niets te installeren, ga naar www.StitchFiddle.com en je kunt gelijk beginnen.

Alle functies zijn ook beschikbaar op tablets en telefoons, met uitzondering van het tekenen van lijnen (back stitches, herhalingen, highlights) en het ontwerpen van vrije vorm haakpatronen. Deze twee functies zijn alleen beschikbaar op je computer.

Stitch Fiddle app

Ontwerp jouw eerste eigen patroon

Begin nu met het ontwerpen van jouw eerste eigen patroon!

Nu beginnen

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 15 augustus 2017.