Probleemoplossing

Langzame reactietijd / Zoomen werkt niet

Zorg ervoor dat je niet hebt ingezoomd vanuit de browser. In het Weergave (View) menu van je browser vind je de optie "Werkelijke grootte" ("Actual size") (of iets soortgelijks), waarmee je dit uitschakelt.
Wanneer je per ongeluk hebt ingezoomd via de browser, dan kan Stitch Fiddle heel langzaam worden.

Disable browser zoom

Browser

Gebruik de laatste versie van de Chrome browser voor de beste prestaties van Stitch Fiddle: https://www.google.nl/chrome/browser/desktop/index.html

Contact

Gebruik het contact formulier om contact met ons op te nemen.

Aan de slag

Begin nu met het ontwerpen van jouw eerste eigen chart!

Nu beginnen

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 30 augustus 2017.