Probleemoplossing

Werkt Stitch Fiddle niet optimaal of heb je problemen met het gebruiken van Stitch Fiddle? Deze pagina beschrijft wat je hieraan kunt doen.

Sluiten en opnieuw openen

Veel problemen worden eenvoudig opgelost door Stitch Fiddle te sluiten en opnieuw te openen. Gebruik hiervoor de Vernieuwen (Refresh) knop van je browser of sluit het tabblad of venster en open daarna Stitch Fiddle weer opnieuw.

Langzame reactietijd / Zoomen werkt niet

Zorg ervoor dat je niet hebt ingezoomd vanuit de browser. In het Weergave (View) menu van je browser vind je de optie "Werkelijke grootte" ("Actual size") (of iets soortgelijks), waarmee je dit uitschakelt.

Wanneer je per ongeluk hebt ingezoomd via de browser, dan kan Stitch Fiddle heel langzaam worden. In sommige gevallen kan het nodig zijn om je browser af te sluiten en opnieuw op te starten.

Disable browser zoom

Browser cache leegmaken

Het wissen van je browser cache kan veel voorkomende problemen oplossen.

Clearing your cache just deletes temporary data that is stored on your device and won’t affect any of your saved settings.

Het legen van de cache verwijdert alleen tijdelijke bestanden die op je computer zijn opgeslagen en heeft geen invloed op je opgeslagen bestanden en instellingen.

Weet je niet hoe je je browser cache kunt leegmaken? Deze website legt dit duidelijk uit: http://www.refreshyourcache.com/nl/home/

Niet gelukt? Herstart je browser of apparaat

Probeer je browser af te sluiten en opnieuw te openen.

Het kan ook helpen om je apparaat (computer / tablet / telefoon) uit te schakelen en volledig opnieuw op te starten.

Problemen met plugins of andere software

Mogelijk kan een plugin, browser addon of andere software of apps actief zijn welke pagina's veranderen zonder dat je het weet. Probeer de plug-ins of addons uit te schakelen die in je browser ingeschakeld staan, bij voorkeur één voor één (bijv. Ad blokkers, trackers, vertaal software, maar ook: een virus, spyware, enz.).

Wanneer je software of instellingen tegenkomt die niet compatibel zijn met Stitch Fiddle, laat het ons dan eventjes weten, zodat we het kunnen repareren of een vermelding hiervan kunnen maken op deze pagina, zodat andere mensen hier ook van op de hoogte kunnen worden gesteld.

Browser advies

Gebruik de laatste versie van de Chrome browser voor de beste prestaties van Stitch Fiddle: https://www.google.nl/chrome/browser/desktop/index.html

Zorg ervoor dat je niet te veel tabbladen in je browser hebt geopend. Soms kan het helpen om je browser of, als dat niet heeft geholpen, je computer opnieuw op te starten als Stitch Fiddle langzaam blijft reageren. Het moet snel reageren wanneer alles in orde is.

Contact

Gebruik het contact formulier om contact met ons op te nemen.