Delen

Standaard staat een chart op privé, wat betekent dat alleen jij er toegang tot hebt. Om je chart te delen met andere mensen klik je op de knop "Delen".

Charts zijn standaard altijd privé

Standaard heb alleen jij toegang tot je eigen werk.

Als je een chart hebt gedeeld, dan kun je op ieder moment je chart weer terugzetten naar privé.

Bekijk hier de lijst van charts die je hebt gedeeld

Toegang per persoon

Je kunt toegang geven tot een chart aan specifieke personen. Na het klikken op "Delen" zie je de lijst met personen die toegang hebben tot de chart. Vul het e-mailadres in van de persoon die je toegang wilt geven. Je kunt aangeven of de persoon de chart alleen mag bekijken of dat hij/zij ook wijzigingen mag aanbrengen.

Chart delen met andere gebruikers

Eigenaar

Een chart heeft altijd maar een eigenaar. Het is niet mogelijk om je eigen toegang tot een chart per ongeluk te ontzeggen. Andere mensen met toegang om een chart te wijzigen kunnen de toegangsrechten aanpassen, ook wanneer zij geen eigenaar zijn. Gebruikers met alleen toegang om de chart te bekijken kunnen dit niet, en kunnen ook niet zien met wie de chart is gedeeld.

Voortgang bijhouden

Ieder persoon met wie je je chart deelt heeft zijn of haar eigen instellingen voor de voortgangsmeter. Deze instellingen en de voortgangspositie worden niet gedeeld en worden per gebruiker apart bewaard.

Bekijk charts gedeeld met mij

De charts die door andere gebruikers met jou zijn gedeeld kun je openen vanuit de Charts gedeeld met mij map.

Staat een chart niet in de map, terwijl het wel met jou zou moeten zijn gedeeld? Controleer of je de juiste e-mailadressen aan jouw account hebt gekoppeld en of alle e-mailadressen ook zijn geactiveerd. Dit kun je hier doen.

Copyright

Stitch Fiddle respecteert het intellectuele eigendomsrechten van anderen en we verwachten hetzelfde van jou. Respectvol voor werk dat niet van jou is. Lees meer over het copyright beleid.