Werken met de muis

Scrollen

Hou de ALT toets ingedrukt samen met het ingedrukt houden van de linker muisknop. Hou de muisknop en de ALT toets samen ingedrukt om te scrollen in je chart. De spatiebalk ingedrukt houden heeft hetzelfde effect als de ALT toets.

Zoomen

Hou de ALT toets ingedrukt terwijl je het scroll wieltje van je muis gebruikt om snel te kunnen inzoomen en uitzoomen.

Snel een symbool selecteren in het palet

Klik met je middelste muisknop op een symbol om het symbool te selecteren in het palet, zodat je het gelijk daarna kunt gebruiken om meer soortgelijke symbolen te tekenen.

Symbolen selecteren

Hou de ctrl key ingedrukt wanneer je op symbolen klikt van een vrije vorm haakpatroon om meerdere symbolen tegelijk te selecteren.
Klik opnieuw op een symbool samen met de ctrl toets om een geselecteerd symbool niet langer meer te selecteren.