Werken met de muis

Scrollen

Hou de ALT-toets ingedrukt samen met het ingedrukt houden van de linker muisknop om te scrollen in de chart.

Opmerking: De spatiebalk ingedrukt houden heeft hetzelfde effect als de ALT toets, maar dit werkt alleen als de cursor verborgen is.

Zoomen

Hou de CTRL-toets ingedrukt terwijl je het scroll wieltje van je muis gebruikt om snel te kunnen inzoomen en uitzoomen.

Kleur / symbool kiezen

Klik met je middelste muisknop op een kleur of symbool op een grid vakje om de kleur of symbool te selecteren, zodat je het gelijk daarna kunt gebruiken om er andere vakjes mee in te tekenen.

Selecteren

Hou de SHIFT-toets ingedrukt samen met je linker muisknop om snel een deel van je chart te selecteren.