Spiegelen

Spiegelen (op je computer)

Hoe werkt selecteren in Stitch Fiddle

Wanneer je je chart aan het bewerken bent, klik op de "Selecteren"-knop in het menu. Klik op de eerste steek en hou je muisknop ingedrukt. Beweeg met je muis over je chart om het geselecteerde deel aan te geven. Laat je muisknop weer los, en een menu verschijnt. Kies voor "Spiegelen horizontaal" of "Spiegelen verticaal" in het menu.

Spiegelen (op je tablet)

Hoe werkt selecteren in Stitch Fiddle

Wanneer je je chart aan het bewerken bent, klik op de "Selecteren"-knop in het menu. Raak het scherm aan op de eerste steek en hou je muisknop ingedrukt. Beweeg met je vinger over je chart om het geselecteerde deel aan te geven. Laat je vinger weer los, en een menu verschijnt. Kies voor "Spiegelen horizontaal" of "Spiegelen verticaal" in het menu.

Spiegelen (op je telefoon)

Spiegelen is niet beschikbaar op je telefoon. Gebruik je tablet of computer om deze functie te gebruiken.