Bestanden & Mappen

Chart naam (Titel)

Na het openen van je chart klik je in het menu op "Chart instellingen" om de naam van je chart te wijzigen.

Mappen

Plaats eenvoudig al je charts in mappen. Zo kun je je charts eenvoudig groeperen en bij elkaar plaatsen. Zo vind je je charts makkelijker en sneller terug.

Je kunt je mappen beheren via deze pagina.

Na het openen van een chart kun je in het "Bestand" menu klikken op "Chart instellingen", waarna je de map kunt kiezen waarin je de chart wilt bewaren.

Chart verwijderen

Vanaf je computer: Ga naar het "Bestand" menu en klik op "Weggooien".

Vanaf je telefoon of tablet: Klik in het menu op "Chart instellingen", ga naar het tablet "Meer" en klik op "Chart verwijderen".

Bij het verwijderen van een chart wordt het verplaatst naar de map "Verwijderde charts".

Je kunt een verwijderde chart herstellen binnen een week nadat je het hebt verwijderd. Om een chart te herstellen hoef je het alleen maar opnieuw te openen vanuit je verwijderde charts map. Bij het opnieuw openen van de chart is je chart direct weer hersteld.

Na een week worden charts definitief verwijderd en is het niet meer mogelijk om een chart nog te terug te halen.

Charts niet gevonden?

Kun je je charts niet vinden in je account die je eerder hebt bewaard? Waarschijnlijk heb je de vorige keer ingelogd met een ander account.

Je account staat gekoppeld aan je e-mail adres. Als je de volgende keer met een ander e-mail adres inlogt, dan kun je niet bij de charts uit je vorige account, omdat ieder account volledig is afgescheiden van elkaar.

Het zou ook kunnen dat je de eerste keer hebt ingelogd met je Facebook account en de keer daarna met je e-mail, of vice versa.

Een opgeslagen chart raakt nooit verloren. Je kunt een chart alleen zelf verwijderen, dus moet het in een ander account staan.