Account

Voor de meeste functies heb je een account nodig om het te kunnen gebruiken.

E-mail aanmelding

Na het invullen van je e-mail ontvang je een berichtje in je mailbox met daarin een link om je e-mailadres te bevestigen.

Afhankelijk van je internet provider kan dit enkele minuten tot in enkele gevallen soms een paar uur duren voordat je het bericht ontvangt.

Het is mogelijk dat het bericht in je spam of junk map terecht is gekomen.

Facebook aanmelding

Je account wordt direct geactiveerd wanneer je je aanmeld via Facebook.

Door met Facebook in te loggen, wordt je e-mail adres, voornaam, achternaam, en gebruikersnummer geïmporteerd vanuit Facebook.

Stitch Fiddle ontvangt niet je vriendenlijst, en ook géén toegang tot je tijdlijn.

Wanneer het aanmelden via Facebook een foutmelding geeft, dan komt dat waarschijnlijk doordat je in je Facebook account geen geverifieerd e-mail adres hebt staan. In plaats daarvan kun je je aanmelden met je e-mail adres.

E-mail adres wijzigen

In je account instellingen kun je e-mail adressen wijzigen, toevoegen en verwijderen.

Wachtwoord wijzigen

Bij je account instellingen kun je het wachtwoord van jouw account wijzigen. Ter controle wordt eerst om je oude wachtwoord gevraagd. Je kunt het oude wachtwoord leeg laten wanneer je nog niet eerder een wachtwoord hebt ingesteld.

Wanneer je bent ingelogd vanaf meerdere lokaties of verschillende apparaten, dan worden deze sessies automatisch uitgelogd na het aanpassen van je wachtwoord.

Wachtwoord vergeten?

Bij het inloggen kun je klikken op "Wachtwoord vergeten". Je ontvangt een e-mail met instructies over hoe je je wachtwoord kunt herstellen.

De link in deze e-mail kan maximaal 24 uur gebruikt worden en verloopt daarna automatisch.

De link verloopt ook direct na het opnieuw instellen van je wachtwoord. De link kun je dus maar één keer gebruiken.

Accounts samenvoegen

Heb je twee aparte accounts die je wilt samenvoegen tot een account? Gebruik het contactformulier en vraag om assistentie.

Privacy

Je e-mail adres wordt gebruikt voor het ontvangen van updates over je account, veiligheidsmeldingen, bestellingen en andere zaken met betrekking tot je account. Je ontvangt geen promotie of reclame mail vanuit Stitch Fiddle.

Hetzelfde e-mail adres wordt gebruikt bij het contact leggen met andere gebruikers op Stitch Fiddle, bijvoorbeeld voor het onderling delen van charts of het samenwerken aan projecten.

Uitloggen

Via je account instellingen kun je uitloggen.

Account opheffen

In je account instellingen kun je je account opheffen.

Aan de slag

Begin nu met het ontwerpen van jouw eerste eigen chart!

Nu beginnen

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 18 september 2017.