Uitlijning

Symbolen verplaatsen

Selecteer een of meerdere symbolen. Klik op een van de symbolen en hou de muisknop ingedrukt. Je kunt nu bewegen met de muis om de symbolen te verplaatsen.

Bekijken op YouTube

Symbolen draaien

Selecteer een of meerdere symbolen om ze te draaien. Klik op het rondje dat boven en onder het symbool staat om het symbool te draaien. Hou de muisknop hierbij ingedrukt.

Bekijken op YouTube

Wanneer je meerdere symbolen tegelijk draait, dan is het belangrijk om te kiezen tussen het rondje boven het symbool of juist onder het symbool. De symbolen wordt daarmee vanuit de onderkant of juist vanuit de bovenkant uitgelijnd bij het draaien, in de richting van waar je de muis houdt. Onderstaande video geeft een goed beeld van hoe dit werkt.

Bekijken op YouTube

Symbool vergroten of verkleinen

Selecteer het symbool dat je groter of kleiner wilt maken. In iedere hoek staat een knop waarmee je het symbool groter of kleiner maakt. Je kunt maximaal één symbool per keer vergroten of verkleinen. Hou de shift toets ingedrukt om de standaard hoogte/breedte verhouding te negeren.

Bekijken op YouTube

De uitlijn hulpmiddelen gebruiken

Dit onderdeel komt binnenkort beschikbaar (video's worden op dit moment voorbereid en opgenomen...)